مشکلات سیستم‌عامل اندروید
نوشته شده توسط : علی

سیستم‌عامل اندروید امکانات بسیار زیادی دارد و افراد زیادی مشتاق استفاده از این سیستم‌عامل جذاب هستند. در کنار این امکانات، در برخی مواقع مشکلاتی هنگام استفاده از آن رخ میدهد که باعث نارضایتی کاربران آن می‌شود. خوشبختانه ۹۹ درصد این مشکلات با انجام دادن چند گام ساده قابل حل می‌باشد. در این مقاله به بررسی ۲۰ مشکل رایج و راه‌های حل آن در اندروید می‌پردازیم.  با زومیت همراه باشید.

 

اغلب مشکلات سیستم‌عامل اندروید را می‌توان تنها با چند گام ساده مرتفع ساخت و لذت کار با اندروید را بیش از پیش ساخت. با زومیت و ارائه‌ی 20 راهکار برای حل 20 مورد از این مشکلات همراه شوید.

۱. Google play store کار نمی کند

اگر در اجرای پلی‌استور با مشکل مواجه شدید، ممکن است یک حافظه‌ی پنهان خراب شده وجود داشته باشد.  اکثر اوقات، با پاک کردن این حافظه مشکل حل می‌شود.  برای این کار به مسیر settings/apps/all بروید .گوگل پلی استور را پیدا کنید و wipe cache and data را بزنید و بعدگوشی را ریستارت کنید.

۲. فضا کافی نیست (insufficient space on device )

اندروید معمولا یک فضای ذخیره‌سازی ثابت را برای برنامه‌ها اختصاص می‌دهد که کاربران نمی‌توانند آن را افزایش دهند. بنابراین گاهی اوقات ممکن است با وجود اینکه فضای ذخیره‌سازی زیادی هم داشته باشید با این ارور مواجه شوید.
آسان‌ترین راه برای آزاد کردن فضا، حذف کردن برنامه هاست.  با این حال، اگر شما از برنامه‌های موزیک مانند برنامه Spotify استفاده می کنید شاید پیدا کردن محل ذخیره فایل‌های این برنامه زیاد آسان به نظر نرسد. سریعترین راه برای آزادسازی حافظه، استفاده برنامه‏‏‌های آزادسازی حافظه مانند CCleaner می باشد. همچین اگر شما دوست دارید کل حافظه  را به صورت بصری ببیند و بتوانید به محل ذخیره و  اندازه آنها دسترسی پیدا کنید،  می توانید از برنامه DiskUsage استفاده کنید.

۳. پلی‌استور  برنامه‏‏‌ها را دانلود نمی کند

گاهی اوقات گوگل‌پلی قادر به نصب برنامه‏‏‌ها نیست. در چنین مواقعی دو راه برای حل این مشکل وجود دارد . اولین راه این است که حافظه پنهان گوگل پلی (cache) را پاک کنید(همانند روش بالا)،  و راه دیگر  این است که تاریخچه‌ی پلی‌استور(clear history) را پاک کنید.

۴. چگونه دوباره پلی‌استور را نصب کنیم

شما بدون روت هیچ وقت نمی توانید گوگل پلی استور را حذف کنید. بیشتر کاربرانی که فکر می کنند پلی‌استور را حذف کرده اند، در واقع فقط آن را غیر فعال (disable) کرده‌اند. برای فعال‌سازی دوباره می توانید به مسیر settings/apps/all  بروید و دوباره آن را فعال (re-enable ) کنید.

۵.  چگونه می توانم پلی‌استور را نصب کنم؟

برخی از گوشی های هوشمند ممکن است گوگل پلی‌استور بر رویشان نصب نباشد. بنابراین شما باید آن را دانلود کرده و بر روی دستگاه نصب نماید. اما قبل از نصب باید به بخش تنظیمات رفته و در آنجا از قسمت security، تیک گزینه‌ی unknown sources را فعال نمایید. همچین شما می توانید پلی‌استور را از اینجا دانلود کنید.

۶. به یک ورژن قدیمی تر گوگل پلی استور نیاز دارم

بعضی مواقع ورژن‌های جدید پلی‌استور بر روی دستگاه اندرویدی  کار نمی کند. در چنین شرایطی شما می توانید از یک ورژن قدیمی تر پلی‌استور استفاده کنید که معمولا با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید ورژن های قدیمی تر را پیدا کنید.

۷. چگونه می‌توانم حافظه‌ی دستگاه اندرویدی‌ام را زیاد کنم

منظور از حافظه همان بخش  RAM گوشی  است. هر چه قدر که تعداد برنامه‌های روی گوشی  کمتر باشد، سیستم‌عامل اندروید بهتر و روان تر کار می کند. برخی برنامه‌ها هر چند که شما آن را اجرا نکرده‌اید، اما باز هم در پس‌زمینه اجرا می‌شوند و فضای رم را اشغال می کنند. با این توصیف، هرچه قدر که برنامه‌های کمتری نصب کنید، حافظه رم بیشتری در اختیار خواهید داشت. ساده ترین راه برای حل این مشکل، حذف برنامه‌های غیر ضروری است.


۸.  رابط کاربری(UI) کار نمی کند

گاهی اوقات رابط کاربری گوشی کار نمی کند. اگر خاموش کردن دستگاه مشکل را حل نکرد، می توانید حافظه‌ی پنهان آن را پاک کنید. برای پاک‌سازی به  مسیرsettings/apps/all/ بروید، از سربرگ system UI ، all را انتخاب کنید، سپس wipe cache را انتخاب کنید.

۹. دانلودها کار نمی کنند

گاهی اوقات دانلودها (downloads) کار نمی کنند و مشکل دانلود نشدن ندارند. اندروید یک مدیریت دانلود اختصاصی دارد که ممکن است حافظه پنهان آن آسیب دیده باشد. در این صورت  با پاک کردن حافظه پنهان آن، می توانید این مشکل را برطرف کنید. برای این کار، به مسیر settings/apps/all  رفته و از سربرگ downloads ،all را انتخاب کنید. سپس wipe cache را بزنید و دستگاه را ریستارت کنید.

۱۰. نمی توانم فایلهای دانلود شده ام را پیدا کنم

در اندروید یک پوشه ذخیره پیش‌فرض برای دانلود وجود دارد. برای اینکه آن را پیدا کنید شما به یک مدیریت فایل (file manager) نیاز دارید. بعد از نصب آن با رفتن به مسیر کارت حافظه یا حافظه خود گوشی می‌توانید آن را پیدا کنید.

منبع : زومیت





:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: